Витамини и минерали

Showing 1–16 of 25 results

 • Biomix – 120 таблети

  500.00 ден

  Содржи пивски квасец, биотин и витамин Б . Поволно делува на сјајот на влакното , имунитетот , апетитот, кожата. Се препорачува примена 15-20 дена пред изложба.

 • Biomixplus – 100 таблети

  550.00 ден

  Витаминско минерален препарат со богата содржина на омега -3 . Содржи сушени морски алги ,пивски квасец, биотин и витамин Б . Поволно делува на сјајот на влакното , имунитетот , апетитот, кожата и пигментацијата . Се препорачува примена 15-20 дена пред изложба.

 • Connecten – 100 таблети

  900.00 ден

  Заштита на зглобовите , погоден за сите возрасти посебно за големи раси . Ја штити `рскавицата и овозмоува поголема подвижност.

 • Fitmin Coat 150 gr.

  450.00 ден
 • Fitmin Gastro 150 gr.

  550.00 ден
 • Fitmin Imuno 150 gr.

  550.00 ден
 • Fitmin Joints 150 gr

  600.00 ден
 • Fitmin Lacto 150 gr.

  450.00 ден
 • Fitmin Puppy Mash 850 gr.

  630.00 ден
 • Fitmin Puppy Milk 400gr.

  600.00 ден
 • Fitmin Sport 150 gr.

  550.00 ден
 • Fitmin Vitaregen 150 gr.

  550.00 ден
 • Fortan – Cafortan (2000 таблети)

  3,800.00 ден

  Мултивитамини за куче .

  Кафортанот е биолошки концентриран минерално,витамински и аминокиселински додаток во форма на таблети за кучиња. Не содржи натриум и има мал износ на маснотии кои се од зеленчукова природа (лецитин). Кучињата лесно и со задоволство го прифакаат.
  Погоден е за сите возрасти на кучиња: папи, јуниори, возрасни и сениори.
  Исклучително е препорачлив за одредени категории на кучиња како што се: јуниори (мали кученца), скотни, кучки кои дојат, возрасни кучиња, работни кучиња, за време на дресура, болни и рековалесцентни итн.

  Кафортанот како супервитален додаток, покрај калциумот, минералите , витамините и олигоелементите, го прават и есенцијалните амино киселини кои неможат да се синтетизираат во организмот туку задолжително се внесуваат преку храна.

  Дозирање: 3 таблети на 5 кг тежина .

 • Fortan – Cafortan (600 таблети)

  1,800.00 ден

  Мултивитамини за куче .

  Кафортанот е биолошки концентриран минерално,витамински и аминокиселински додаток во форма на таблети за кучиња. Не содржи натриум и има мал износ на маснотии кои се од зеленчукова природа (лецитин). Кучињата лесно и со задоволство го прифакаат.
  Погоден е за сите возрасти на кучиња: папи, јуниори, возрасни и сениори.
  Исклучително е препорачлив за одредени категории на кучиња како што се: јуниори (мали кученца), скотни, кучки кои дојат, возрасни кучиња, работни кучиња, за време на дресура, болни и рековалесцентни итн.

  Кафортанот како супервитален додаток, покрај калциумот, минералите , витамините и олигоелементите, го прават и есенцијалните амино киселини кои неможат да се синтетизираат во организмот туку задолжително се внесуваат преку храна.

  Дозирање: 3 таблети на 5 кг тежина .

1 2