Храна за птици

Showing 1–16 of 43 results

 • Biscuit – Бисквити за папагали 30гр. (4 парчиња)

  60.00 ден

  Дополнителна храна за птици со семе, кои им даваат дополнителна енергија на вашата птица и за подобар имунитет .

  Земја на потекло : Италија

 • Garden food – Храна за диви птици

  180.00 ден

  Храна за диви птици

  Земја на потекло: Италија

 • OLA standard – 800 gr.

  120.00 ден

  Микс од зрна со витамини за егзотични птици.

  Земја на потекло: Бугарија

 • OLA standard- 800 gr.

  120.00 ден

  Микс од зрна со витамини за средни папагали.

  Земја на потекло : Бугарија

 • Padovan – Biogrit – 700 gr

  130.00 ден

  Дополнителна храна за птици , океанска песок и кршени школки кои помагаат за подобро варење на храната.

  Земја на потекло: Италија

 • Padovan – Canarini Grandmix – 1 kg

  200.00 ден

  Микс од зрна со витамини за канаринци.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Cocorite Grandmix – 1 kg

  170.00 ден

  Микс од зрна со витамини за мали папагали.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Melange vegetable – 300 gr.

  120.00 ден

  Дополнителна храна за птици со вкус на зеленчук.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Ovomix goldgiallo – 1kg

  220.00 ден

  Дополнителна храна за птици.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Parrocchetti Grandmix -850 gr.

  180.00 ден

  Микс од зрна со витамини за средни папагали.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Scagliola canaryseed -1 kg

  170.00 ден

  Дополнителна храна за птици.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Wellness -600 gr

  220.00 ден

  Висококвалитетна храна за мали птици , микс од семиња со витамини .

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan – Wellness -600 gr

  240.00 ден

  Висококвалитетна храна за средни птици , микс од семиња со витамини .

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan –Blanc Patee – 300 gr.

  100.00 ден

  Дополнителна храна , високо витаминска за птици со мед и растителни билки.

  Земја на потекло: Италија

 • Padovan –Melange fruit – 300 gr.

  130.00 ден

  Дополнителна храна за птици со вкус на овошје.

  Земја на потекло: Италија

 • Padovan –Niger nigerseed -1 kg.

  180.00 ден

  Нигер -дополнителна храна за птици.

  Земја на потекло : Италија

1 2 3