Производи

Играчка-Dog Snack Ball

490.00 ден

Description

Со топката закуска ви нудиме на вашето куче часови обука, забава и игра.

Едноставно пополнете различни типови суви деликатеси преку прилагодливиот отвор.

Со тркалање на топката пред кучето, така што храната ќе испаѓа, го будите неговиот интерес.

Тие нудат различни можности да се скрие сува храна и третмани и на тој начин да го одржуваат вашето куче зафатено со часови.

11цм

Земја на потекло-Германија