Производи

Награди-бисквити од црн дроб 150 гр.

200.00 ден

Description

Бисквитите од црн дроб Fitmin FOR LiFE се одлична здрава деликатесна награда  за кучиња со висока содржина на свеж црн дроб и мала содржина на енергија. Добро задоволство за награда или слично на тоа – за забава!

-со свеж црн дроб
-намалена енергетска содржина на
-избалансиран однос на витамини и минерали

Земја на потекло-Р.Чешка