Производи

Околувратник со украсна марама

200.00 ден320.00 ден

Clear
Description

Околувратник со украсна марама.

Произведено -Италија

Additional information
боја

црвена, зелена, сина, црна

димензии цм.

1×20-30, 1,6×30-45, 2,5×55-65