Производи

Околувратник

150.00 ден300.00 ден

Clear
Description

Околувратник

Произведено -Италија

Additional information
боја

црвена, црна, зелена, сина

димензии

1×25-30, 1,5×30-35, 1,5×35-40, 2×40-45, 2×45-50, 2,5×50-55, 2,5×55-60