Производи

Суплемент -Zeck-Away

600.00 ден

Description

Zeck-Away за кучиња содржи само природни компоненти со лук, квасец, анасон, анасон, семе од анасон, семе од инулин  за да ја поддржат самозаштитата на вашето домашно милениче од крлежи, убод од инсекти и наезда од паразити.

Земја на потекло-Германија