Производи

Bug Collar – Анти паразитско ремче

300.00 ден

без инсектициди  
заштита од паразити, и други штетници  
со природни активни агенси  
со растителни состојки  
активна состојка: масло од гераниум  
со заштитно дејство до 4 месеци
Должина 60 цм.

Description

Земја на потекло – Германија