Производи

Alleva Life HP 15kg

2,560.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -30%
Сирови масти-18%
Сирови-влакна-2,5%
Сиров пепел-7,5%
Калциум -1,3%
Фосфор-0,9%
Линоленска киселина -2%
Омега 6-1,3%
Омега 3-0,17 %

Комплетна храна за за многу активи кучиња (ловни,работни,агилни),гравидни и кучки во лактација.

Земја на потекло Италија