Производи

Betisol-Б витамин за птици во кафез

150.00 ден

Description

Течна витаминска мешавина што обезбедува витамин Б на канаринци, папагали, тигрици и сите други птици во кафез.

BETİSOL е комплекс на витамин Б,  кој може безбедно да се користи;

Олеснете го периодот на митарење;
Зајакнување на нервниот систем воопшто и заштита на сите видови птици од стрес;
Да се зголемат перформансите на размножување;
Да се поддржи здравиот развој на младите птици;
Да се ослободи недостатокот на апетит

Состав: Витамин Б1,Б6,Б12,биотин,ниацинамид,холин хлорид
Употреба-1 ml
(1 ml = 20 капки) Бетисол во 100 мл.вода

Нето теж/30 мл

Земја на потекло -Турција