Производи

Bio-Avicare-нега на кожа и пердуви за птици во кафез и гулаби

250.00 ден

Description

Маслото од палмароза во формулацијата Bio-Avicare Aerosol се добива од растенијата Cymbopogon martinii. Маслото од палмароза кое се користи во алтернативни терапии има навлажнувачки својства. Ја прави кожата и пердувот на кафезните птици и гулаби здрави и сјајни. Покрај тоа, маслото од Палмароза е природен отстранувач на вошки / болви / крлежи.

Аеросолот Bio-Avicare го зачувува природниот баланс на маснотиите во кожата.

Обезбедува заштита на рамнотежата на мастите во кожата и спречува правење на рани и модринки особено кај кафезните птици кои често се колваат и ги кубат своите пердуви .

Аеросолот Bio-Avicare ги отстранува иритациите на кожата предизвикани од болви, крлежи и вошки.

Состав: Безбоен раствор содржи40 mg масло од Палмароза на грам. Употреба- Попрскајте 2-3 пати од растојание од 15 см до кожата и пердувот на птиците во кафезот и гулабите. Повторете по 15 дена ако е потребно.

Нето теж/100 мл

Земја на потекло-Турција