Производи

BonaCibo Dental Sticks- стапчиња за дентална нега

160.00 ден

Description

Стапчињата BonaCibo, се награди за џвакање и чистење на забите за возрасни кучиња. Може да се даде во обука на вашето куче или како награда. Ја олеснува секојдневната грижа за забите.

Земја на потекло-Турција