Производи

DermaDog 1,5- за здрава кожа и влакно на големи раси

550.00 ден

Description

Таблети со квасец со додатоци на јука, биотин и пробиотик

Тоа е производ за поддршка што содржи витамин и амино киселини  за заштита на здравјето на кожата и цревата за големи раси на кучиња .

 Пивски квасец, Биотин  промовира здрав раст на кожата; Помага во намалување на опаѓањето на влакното и здрав сјај.

 Екстрактот од Јука Шидигера го  намалува мирисот на урината и столицата.

 Лукот  помага да се зајакне општиот метаболизам со тоа што е анти-бактериска и хранлива состојка која помага да се отстранат токсините од телото.

 МОС (Манан олигосахарид), со своето пребиотичко дејство, ги зголемува корисни бактерии во цревата; придонесува на намалување на штетните бактерии, тоа му помага на кучето да има корист од храната што ја јаде со максимална брзина и игра улога во зајакнувањето на имунитетот.

 Холинот, кој потекнува од пивски квасец, делува поддржувачки на метаболизмот на црниот дроб кај старите кучиња .

Состав: Пивски квасец, биотин, лук, екстрат од јука, манан олигосахарид,
холин
Дозирање: 1 таблета на 15кг телесна тежина

150гр-100 таблети

Земја на потекло -Турција