Производи

FeliLysine -гел за мачки за подобар имунитет

470.00 ден

Description

Гел BIO-FeliLysine  содржи L-лизин, специјално произведен за поддршка на имунолошкиот систем за мачки.

Улогата на Л-лизин во неговата содржина;

  • Студиите ја покажаа основната улога што зголемувањето на внесот на лизин во исхраната ја игра во синтезата на протеините, како и придобивките во борбата против вирусот на херпес, агент одговорен за болести на горниот респираторен тракт, кој обично се нарекува ринитис на мачки. Додавањето на лизин ја намалува сериозноста и времетраењето на инфекциите кај заразените животни. Го намалува ризикот од идни епидемии.
  • Тоа им помага на домашните миленици да произведуваат антитела и ензими кои го поддржуваат имунитетот.
  • Го поддржува здравјето на очите.
  • Земја на потекло-Турција