Производи

Flea Collar – Анти паразитско ремче

230.00 ден

без инсектициди
заштита од паразити, и други штетници
со природни активни агенси
со растителни состојки
активна состојка: масло од гераниум
со заштитно дејство до 4 месеци
Должина 35 cm

Description

Земја на потекло – Германија