Производи

Kennel Munchy Sticks-награди за кучиња

200.00 ден

Description

Munchy Sticks -ја задоволуваат инстинктивната потреба за грицкање на вашето куче, благодарение на неговата структура,  му помага на вашето куче да ги отстрани  плаките од забите, помагајќи му да има поздрави заби и непца.

Земја на потекло-Турција