Производи

Silycumin-за добар имунитет на големи кучиња

840.00 ден

Description

Силицумин  го поддржува имунитетниот систем на кучиња од големи раси и помага во регулирање на функциите на црниот дроб.

  Содржи трн и куркума;   

  • Ги отстранува токсините од црниот дроб и бубрезите
  • Ги регулира функциите на црниот дроб и бубрезите
  • Поддржува регенерација на црниот дроб
  • Поддржува бубрези оштетени од дијабетес
  • Неговите антиоксидантни својства може да имаат корист како антиканцерогена поддршка

Вашата мачка и куче се изложени на многу токсини во третмани со антибиотици и хемотерапија, по внатрешни и надворешни лекови за паразити, како и вакцини, па дури и индустриска храна. Препорачливо е да се користи Силикумин за да се отстранат овие токсини складирани во црниот дроб од телото.

Куркумин растворлив во вода произведен со специјална технологија се користи во силикумин. Ова ја зголемува апсорпцијата на производот во телото и ја зголемува неговата биорасположивост.

Состав-DL-Methionine,Vitamin B6,Vitamin B12,

Silybummarianum: Milk ThistleExtract (%80 Silymarin),

Curcuma longa: Turmeric Extract(%45 Curcumin)

Употреба -За да се задоволи потребата од аминокиселини и витамини, на секои 10 кг  телесна тежина на кучиња, додадете 1 таблета (1,5 g) во храната или може да се даде директно

  • Препорачливо е да се даде пауза од 1 недела по 4 недели употреба.
  • Не користете кај мачиња и кученца на возраст под 8 недели.

• Не се препорачува да се користи за време на бременост и лактација

45 таблети-67,5 гр

Земја на потекло -Турција