Производи

Silycumin-за добар имунитет на мачки и кучиња

790.00 ден

Description

Силицумин  го поддржува имунитетниот систем на мачки и кучиња и помага во регулирање на функциите на црниот дроб.

  Содржи трн и куркума;   

  • Ги отстранува токсините од црниот дроб и бубрезите
  • Ги регулира функциите на црниот дроб и бубрезите
  • Поддржува регенерација на црниот дроб
  • Поддржува бубрези оштетени од дијабетес
  • Неговите антиоксидантни својства може да имаат корист како антиканцерогена поддршка

Вашата мачка и куче се изложени на многу токсини во третмани со антибиотици и хемотерапија, по внатрешни и надворешни лекови за паразити, како и вакцини, па дури и индустриска храна. Препорачливо е да се користи Силикумин за да се отстранат овие токсини складирани во црниот дроб од телото.

Куркумин растворлив во вода произведен со специјална технологија се користи во силикумин. Ова ја зголемува апсорпцијата на производот во телото и ја зголемува неговата биорасположивост.

Земја на потекло -Турција

 

Additional information
вид

белоIсино