Украсни керамики

Showing all 3 results

 • Aquatic – украсна керамика

  390.00 ден

  Дрво – декоративен детал за во аквариум изработен од пвц.

  Должина: 22см
  Ширина: 15см
  Висина: 9см

  Земја на потекло: Кина

 • Aquatic – украсна керамика

  380.00 ден

  Барде – декоративен детал за во аквариум изработен од пвц.

  Висина: 7см
  Должина: 22см
  Ширина: 12см

  Земја на потекло: Кина

 • Керамика – украс за во аквариум

  160.00 ден

  Керамика – украс за во аквариум

  Висина: 8см
  Ширина: 5см
  Должина: 10см

  Земја на потекло: Кина