Храна

Showing all 3 results

 • Tropical Flakes – Храна за риби

  180.00 ден

  Основна високо протеинска храна за сите видови на аквариумски риби
  Тропикал Flakes е високо протеинска храна со високо протеинска вредност, егзогени амино киселини, минерали и витамини. Таа е лесно сварлива и промовира здрав раст и развој..

 • Крупен црн џигер за риби 50gr

  30.00 ден

  Крупен црн џигер за риби

  Земја на потекло : Германија

 • Лисната храна за риби 15gr – СЕРА

  50.00 ден

  Лисната храна за риби од брендот на сера

  Земја на потекло : Словенија