PURINA - PRO PLAN

Showing all 14 results

 • Friskies -Dental fresh – Дополнителна храна за куче -110 гр.

  95.00 ден

  Friskies –Dental fresh -Дополнителна храна за куче ,која служи како награда за кучето и освежувач на устата .

  Земја на потекло : Унгарија

 • Friskies –Funtastix-Дополнителна храна за куче – 175 гр.

  150.00 ден

  Friskies –Funtastix-Дополнителна храна за куче ,која служи како награда за кучето

  Земја на потекло : Унгарија

 • Pro Plan – Large robust puppy (пилешко)-12кг

  3,800.00 ден

  Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо

  Земја на потекло: Унгарија

 • Pro Plan – Medium adult (пилешко)-14кг.

  3,700.00 ден 3,300.00 ден

  Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо

  Земја на потекло: Унгарија

 • Pro Plan – Large athletic adult (пилешко)-14 кг.

  3,700.00 ден

  Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо

  Земја на потекло: Унгарија

   

 • Pro Plan – Medium puppy (пилешко)-12 кг.

  3,690.00 ден

  Комплетно избалансирана храна за кучиња до 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо

   

  Земја на потекло: Унгарија

 • Pro Plan – Medium puppy sensitive skin (лосос) – за сјајно крзно-12 кг.

  3,720.00 ден

  Комплетно избалансирана храна за кучиња до 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со лосос (за сјајно и цврсто влакно) богата со омега 3

   

  Земја на потекло: Унгарија

 • Pro Plan- Large athletic puppy (пилешко)-12кг

  3,800.00 ден

  Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо.

  Земја на потекло: Унгарија

 • Pro Plan- Large robust adult (пилешко)-14 кг.

  3,700.00 ден

  Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо

  Земја на потекло: Унгарија

 • Purina Adventuros nuggets – Награди за куче 90гр

  65.00 ден

  Purina Adventuros Nuggets – Награди за куче со арома на вепар 90гр

  Земја на потекло : Унгарија

 • Purina Adventuros Stick – 120гр

  65.00 ден

  Purina Adventuros Stick – Награди за куче 120гр

  Земја на потекло : Унгарија

 • Purina Adventuros Strips – Награди за куче со вкус на дивеч 90гр

  65.00 ден

  Purina Adventuros Strips – Награди за куче со вкус на дивеч 90гр

  Земја на потекло : Унгарија

 • Royal Canin- Giant junior

  5,130.00 ден

  Комплетно избалансирана храна (за гигантски раси) за кучиња до 12 месечна возраст од познатиот бренд “Ројал Канин”

  Вреќа 15кг.

  Земја на потекло: Франција

 • Royal Canin- Giant puppy

  5,130.00 ден

  Комплетно избалансирана храна (за гигантски раси) за кучиња до 12 месечна возраст од познатиот бренд “Ројал Канин”

  Вреќа 15кг.

  Земја на потекло: Франција