Чешли и четки

Showing 1–16 of 28 results

 • Coat Comb – Чешел

  370.00 ден

  должина 21 cm
  за одржување и чистење на влакно и подвлакно
  погоден за сите должини на влакно
  нежна нега на влакното благодарение на заоблени запци
  ергономска рачка со гумена облога за лесно ракување

  Земја на потекло – Германија

 • Coat Comb – Чешел двостран

  320.00 ден

  должина 21 cm – двостран
  за одржување и чистење на влакно и подвлакно
  погоден за сите должини на влакно
  нежна нега на влакното благодарение на заоблени запци
  ергономска рачка со гумена облога за лесно ракување

  Земја на потекло – Германија

 • Coat Comb – Чешел едностран

  370.00 ден

  должина 21 cm
  за одржување и чистење на влакно и подвлакно
  погоден за сите должини на влакно
  нежна нега на влакното благодарение на заоблени запци
  ергономска рачка со гумена облога за лесно ракување

  Земја на потекло – Германија

 • Comb for Disentangling – Чешел за расчешлување

  460.00 ден520.00 ден

  15 x 9 cm
  за интензивна нега на коса
  со ротирачки, заоблени забци (360 °)
  должина на забци: 19 mm (два реда: 14 и 19 mm)
  високо квалитетна изработена ергоносмка рачка за лесно ракување

  Земја на потекло – Германија

 • Combo Slicker Brush – Комбо Четка

  240.00 ден

  изработена од дрво
  метална запци со заштита на врвовите

  Земја на потекло – Германија

 • Disentangling Comb – Чешел за расчешлување

  130.00 ден

  Со ротирачки запци

  Земја на потекло – Германија

 • Double Brush Flexible – двострана четка

  370.00 ден540.00 ден

  флексибилни четка
  совршено се прилагодува на контурите на телото
  за отстранување на мртвото влакно и подвлакно
  меко перниче со меки влакна
  синтетички влакна за отстранување на надворешни честички од прашина
  ергономска рачка со гумени ребра

  Земја на потекло – Германија

 • Dust and Flea Comb – Чешел за одстранување на болви и нечистотии

  100.00 ден

  *Рачка изработена од пластика

  Земја на потекло – Германија

 • Oster Comb Set – Остер Чешел – сет

  540.00 ден

  изработени од дрво и метал  
  чешел за расчешлување, димензии 11,5 x 5,5 см, за одстранауавње на мртвото влакно  
  чешел за одстранување на болви и нечистотии, димензии 9,5 x 5 см

 • Oster Plastic Pin Brush – Четка

  540.00 ден

  направен од дрво
  голема работна површина за интензивно чешлање
  за расплеткување на заплетканото влакно

  Земја на потекло – Германија

 • Oster Premium 2-in-1 Brush – Oster Премиум 2-во-1

  650.00 ден

  ги отстранува мртвите влакна и го отплеткува заплетканото влакно  
  екстра голем, со отпорен држач за подобро ракување  
  високо-квалитетн нерѓосувачки челик со синтетички влакна

  Земја на потекло – Германија

 • Oster Premium Comb Set – Остер Премиум Чешел

  650.00 ден

  го одстранува мртвото влакно
  чешел за болви и нечистотија

  Земја на потекло –  Германија

 • Oster premium flexible wire brush – Остер премиум флексибилнa четка

  1,200.00 ден

  прилагодлив на контурите на телото
  допринесува за лачење на природни масти и обезбедува сјајно влакно
  иглички направени од високо-квалитетен нерѓосувачки челик

  Земја на потекло – Германија

 • Oster Slicker Brush – Остер четка

  540.00 ден

  направен од дрво
  голема работна површина за интензивно чешлање
  за расплеткување на заплетканото влакно

  Земја на потекло – Германија

 • Pet Comb – Чешел

  175.00 ден

  Чешел со дрвена рачка

  Земја на потекло – Германија

 • Pet Comb – Чешел двостран

  195.00 ден

  Чешел со дрвена рачка двостран

  Земја на потекло – Германија

1 2