Храна за мачки

Showing 1–16 of 22 results

 • BonaCibo-паучи за мачки 85 гр.

  45.00 ден 40.00 ден
 • Kiramore Cat – Hairball 1,5 kg

  310.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -31%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,6%

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци, со вкус на црвено месо

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Gourmet 1,5 kg

  280.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини-31 %
  Сирови масти-13 %
  Сирови-влакна-3,2 %

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци , со избирлив апетит, со чварки и сирење

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Gourmet 1,5 kg

  290.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини-35 %
  Сирови масти-16 %
  Сирови-влакна-2,3 %

  Комплетна храна за мачиња од 2 до 12 месеци како и за мачки во завршна фаза на бременост со пилешко и ориз

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Indoor 1,5 kg

  280.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -28 %
  Сирови масти-12 %
  Сирови-влакна-2,8 %

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци во затворени домашни услови, со пилешко и мисиркино месо

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore Cat Outdoor 1,5 kg

  280.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -32 %
  Сирови масти-13 %
  Сирови-влакна-2,8 %

  Комплетна храна за мачки онад 12 месеци во отворени услови, како и мачки во бременост и доење со риба и ориз

  Земја на потекло – Италија

 • Kiramore Cat Sterilized&Light 15kg

  2,400.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -34%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,4 %

  Комплетна храна за мачиња над 12 месеци, како и за мачки со екстремно ниско ниво на движење, со пилешко и ориз

  Земја на потекло –Италија

 • Kiramore Cat Urinary 15kg

  2,400.00 ден

  Хемиски состав
  Сирови протеини -30,8%
  Сирови масти-13 %
  Сирови-влакна-3,0 %

  Комплетна храна за мачиња над 12 месеци, со мисиркино месо и состојки кои го регулираат Ph на урината и спречуваат појава на кристали

  Земја на потекло –Италија

 • Koccole Croccantini Regular-20kg

  2,200.00 ден

  Комплетна храна за мачки .

  Сирови протеини 31%

  Сирови масти 10%

 • Koccole Croccantini Cocktail – 20 kg

  2,200.00 ден

  Хемиски состав

  Сирови протеини -31%
  Сирови масти-10 %
  Сирови-влакна-3,6%

  Комплетна храна за мачки над 12 месеци, со вкус на пилешко месо и зеленчук

  Цена за 1кг -120 ден.

  Земја на потекло – Италија

1 2