Производи

Alе Dog Junior 20 kg

2,200.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -27%
Сирови масти-13%
Сирови-влакна-3,5%

Комплетна храна за кучињасо од сите големи раси , од пилешко месо, за правилен раст и развој

Земја на потекло – Италија