Производи

Alе Dog High Power 20 kg

2,200.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -29%
Сирови масти-13%
Сирови-влакна-3,5%

Комплетна храна за возрасни кучиња висока физичка активност , од пилешко и говедско месо

Земја на потекло –Италија