Производи

Alleva LifeM2 – Adult 15 kg

2,550.00 ден

Хемиски состав:

Сирови протеини -26%
Сирови-влакна-2,5%
Калциум-1,3%
Фосфор-0,9%
Линоленска киселина -1,7%
Омега 6-1,69%
Омега 3-0,26 %

Комплетна храна за кучињасо просечна физичка активност , соджи глукозамин и хондроитин кои го подржуваат развојот на зглобовите и мускулите

Земја на потекло – Италија