Производи

Околувратник- Semi

170.00 ден250.00 ден

Clear
Description

Околувратник- Semi

Произведено-Италија

 

Additional information
боја

црвена, сина, зелена, црна

дименнзии цм.

1,6×27-40, 1,9×32-50