Производи

Bed Cushion Dexter – Лежиште Dexter

2,500.00 ден

направен од faux кожа
не се гребе
рачно се пере
водоодпорен и лесно се чисти
се затвора со патент

Category:
Description
Должина Ширина
100 cm 70 cm

 
Земја на потекло – Германија