Производи

BonaCibo-паучи за мачки 85 гр.

45.00 ден 40.00 ден

Clear
Description

Вкусен оброк за мачки со висок процент на месо со неколку вкусови

-пилешко за мали мачиња -збогатена со витамини и минерали со 77% вкупна содржина на месо и месни производи

-црн дроб-збогатена со витамини и минерали со 79% вкупна содржина на месо и месни производи

-риба-збогатена со витамини и минерали со 78% вкупна содржина на месо и месни производи

–пилешко ( стерилизирани мачки)-збогатена со витамини и минерали со 80% вкупна содржина на месо и месни производи

-јагнешко-збогатена со витамини и минерали со 77% вкупна содржина на месо и месни производи

Земја на потекло-Турција

Additional information
вкусови

пилешко за мали мачиња, јагнешко, пилешко за стерилизирани, црн дроб, риба