Производи

Chain Choker – Околувратник дисциплинка

150.00 ден250.00 ден

исклучително безбеден
хромиран материјал
аргон-заварени прстени

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Должина (cm)

35, 40, 50, 60, 70