Производи

Chain Collar with Long Links – Околувратник

220.00 ден350.00 ден

исклучително безбеден
хромиран материјал
аргон-заварени прстени

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Должина (cm)

46, 50, 54, 59, 63, 72