Производи

Collar Shiny Night – Околувратник за ноќни прошетки

320.00 ден380.00 ден

со високо рефлективен принт дизајн – свети во темница
висококвалитетен материјал
безбеден

Clear
Description

Земја на потекло – Германија

Additional information
Должина (cm)

25-40, 40-55, 45-65