Производи

Pro Plan – Large robust puppy (пилешко)-12кг

3,800.00 ден

Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо

Земја на потекло: Унгарија