Производи

Rodi Dental Sticks – Роди дентални стапчиња

140.00 ден

должина 12 cm
го намалува наталожувањето на забен камен и плакот
без додаден шеќер
направени од жито, минерали, растителни нус-производи, месо и нуспроизводи од животинско потекло
140 g

Земја на потекло – Германија