Производи

Synbioflora -пре+про биотик за мачки

600.00 ден

Description

Опис: Bio PetActive Synbioflora е додаток во исхраната за мачки, развиен за да помогне во одржувањето на балансирана микробна флора и да го промовира здравјето на цревата. Содржи пробиотици и пребиотици.
Насоки за хранење: по 1 кесичка дневно посипете ја храната за мачки за да помогнете во одржување и регулирање на цревната флора.

Нето тежина: 30 гр (30 кесички)
(1 кесичка = 1 грам)

Производител -BiopetActive Турција