Производи

Околувратник

150.00 ден300.00 ден

Clear
Description

Околувратник

Произведено -Италија

Additional information
боја

црна, црвена, сина, зелена

димензии

1×20-30, 1,5×33-40, 1,5×40-63, 2×40-53, 2,2×48-63, 2,5×48-73