Производи

Bio-Urinamin за мачки и кучиња

630.00 ден

Description

– производ кој содржи витамин Ц од екстракт од брусница погоден за спречување на воспаление на мочниот меур .

 Екстракт од брусница;  спречува бактериите да се задржат  во мочниот меур поради проантоцијанидната супстанција што ја содржи.

 Манитол;   регулира   мокрење, што е еден од водечките проблеми со уринарниот тракт.

 Брусница;  Тој е ефикасен не само во третманот на инфекции на уринарниот тракт, туку и за   превенција.

Земја на потекло-Турција