Производи

Kennel White Twist Bones-награди за кучиња

200.00 ден

Description

Twist Bones ја задоволуваат инстинктивната потреба за грицкање на вашето куче, благодарение на неговата структура,  му помага на вашето куче да ги отстрани  плаките од забите, помагајќи му да има поздрави заби и непца.

Земја на потекло-Турција