Производи

Oster Comb Set – Остер Чешел – сет

540.00 ден

изработени од дрво и метал  
чешел за расчешлување, димензии 11,5 x 5,5 см, за одстранауавње на мртвото влакно  
чешел за одстранување на болви и нечистотии, димензии 9,5 x 5 см

Description

Земја на потекло – Германија