Аквариуми и терариуми

Showing 1–16 of 33 results

 • Aquatic – украсна керамика

  380.00 ден

  Барде – декоративен детал за во аквариум изработен од пвц.

  Висина: 7см
  Должина: 22см
  Ширина: 12см

  Земја на потекло: Кина

 • Aquatic – украсна керамика

  390.00 ден

  Дрво – декоративен детал за во аквариум изработен од пвц.

  Должина: 22см
  Ширина: 15см
  Висина: 9см

  Земја на потекло: Кина

 • Atman AT F101 потопна пумпа за аквариум (350l/h/0.6m) 5w

  690.00 ден

  Atman AT F101 потопна пумпа за аквариум (350l/h/0.6m) 5w

  Земја на потекло: Кина

 • Atman AT F102 Потопна пумпа за аквариум (500l/h/1.05m) 8w

  890.00 ден

  Atman AT F102 Потопна пумпа за аквариум (500l/h/1.05m) 8w

  Земја на потекло : Кина

 • Atman AT F103 Потопна пумпа за аквариум (1.200l/h/1.2m) 25W

  1,000.00 ден

  Atman AT F103 Потопна пумпа за аквариум (1.200l/h/1.2m) 25W

  Земја на потекло : Кина

 • Evroporc –Скопје –Кугла за риби 3l.

  350.00 ден

  Кугла за риби

  Земја на потекло : Турција

 • Meadow Pet – Црево за вадење на аквариумска вода

  180.00 ден

  Црево кое служи за полесно вадење на аквариумската вода.

  Земја на потекло : Кина

 • Meadow Pet – Црево за воздух за надворешна пумпа

  40.00 ден

  Црево за воздух за надворешна пумпа.

  Цена: 1м -40 ден.

 • Meadow Pet-Магнет црн за аквариум

  250.00 ден310.00 ден

  Магнет за аквариум кој служи за отстранување на алгите од аквариумот

  Земја на потекло : Кина

 • Trixie – Мрежичка за вадење риби

  80.00 ден160.00 ден

  Мрежичка за вадење риби.

  Земја на потекло : Германија

 • Аквариум UFO 700

  19,000.00 ден26,000.00 ден

  Димензии: 75х600х600мм

  Напон: 220 ~ 120V ~ 240V/110

 • Аквариум АРФ 510

  8,900.00 ден

  Аквариум AR-F510 со димензии 510x340x465mm

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

 • Аквариум АРФ 510

  8,900.00 ден11,980.00 ден

  Аквариум AR-F510 со димензии 510x340x465mm

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

 • Аквариум АРФ 620

  10,140.00 ден

  Аквариум AR-F620 со димензии 620x390x435mm

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење

 • Аквариум АРФ 830

  15,490.00 ден

  Аквариум AR-F830 со димензии 830x435x480mm

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

 • Аквариум АРФ 830

  15,490.00 ден

  Аквариум AR-F830 со димензии 830x435x480mm

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.
  Сталажа изработена од HDF (целосно се расклопува и склопува)

1 2 3