Хигиена и здравје

Showing all 6 results

 • Екотор – Алгостоп – 35 мl.

  140.00 ден

  Алгостоп-за уништување на сите видови алги во слатководните аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Бактостоп-35 мl.

  180.00 ден

  Бактостоп-против гниење на перки и шуги , бели точки, крвави запаленија , стомачна водена болест и други бактериски запаленија кај риби во слатководни аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Ихтиопур

  70.00 ден140.00 ден

  Ихтиопур-против ICHTHYOPHTHIRIUS MULTIPHILIIS и други паразити кај украсни риби во слатководни и морски аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Полжоекс – 35 ml.

  140.00 ден

  Полжоекс-против полжави , сеживци и вирњаци во слатководни аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Протобак Стоп – 35 ml.

  180.00 ден

  Протобак стоп-против отворени рани и чиреви, стомачна водена болест , гниење на перки , шуги и други кожни и секундарни бактериски инфекции кај аквариумски риби.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Протозоекс

  70.00 ден140.00 ден

  Протозоекс-антипаразитик, антимикотик. Против бели точки, матна кожа, трулежи на перки и шуги кај аквариумски риби.

  Земја на потекло : Македонија