Акваристика

Showing 17–32 of 34 results

 • Аквариум АРФ 830

  15,490.00 ден

  Аквариум AR-F830 со димензии 830x435x480mm

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.
  Сталажа изработена од HDF (целосно се расклопува и склопува)

 • Аквариум ХА-600

  9,490.00 ден

  Аквариум HA-600 96 литри со димензии 600x320x500

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер

 • Аквариум ХА-600

  9,490.00 ден13,430.00 ден

  Аквариум HA-600 96 литри со димензии 600x320x500

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер

 • Аквариум ХА-900

  17,290.00 ден

  Аквариум HA-900 црн со димензии 900x500x560mm

  Предности на овој аквариум
  Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
  Модерен дизајн
  Вградено осветлување со одлични перформанси
  Вграден филтер

 • Екотор – Алгостоп – 35 мl.

  140.00 ден

  Алгостоп-за уништување на сите видови алги во слатководните аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Бактостоп-35 мl.

  180.00 ден

  Бактостоп-против гниење на перки и шуги , бели точки, крвави запаленија , стомачна водена болест и други бактериски запаленија кај риби во слатководни аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Ихтиопур

  70.00 ден140.00 ден

  Ихтиопур-против ICHTHYOPHTHIRIUS MULTIPHILIIS и други паразити кај украсни риби во слатководни и морски аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Полжоекс – 35 ml.

  140.00 ден

  Полжоекс-против полжави , сеживци и вирњаци во слатководни аквариуми.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Протобак Стоп – 35 ml.

  180.00 ден

  Протобак стоп-против отворени рани и чиреви, стомачна водена болест , гниење на перки , шуги и други кожни и секундарни бактериски инфекции кај аквариумски риби.

  Земја на потекло : Македонија

 • Екотор – Протозоекс

  70.00 ден140.00 ден

  Протозоекс-антипаразитик, антимикотик. Против бели точки, матна кожа, трулежи на перки и шуги кај аквариумски риби.

  Земја на потекло : Македонија

 • Керамика – украс за во аквариум

  160.00 ден

  Керамика – украс за во аквариум

  Висина: 8см
  Ширина: 5см
  Должина: 10см

  Земја на потекло: Кина

 • Крупен црн џигер за риби 50gr

  30.00 ден

  Крупен црн џигер за риби

  Земја на потекло : Германија

 • Лисната храна за риби 15gr – СЕРА

  50.00 ден

  Лисната храна за риби од брендот на сера

  Земја на потекло : Словенија

 • Распрскувач за аквариум 30см

  150.00 ден

  Распрскувач за аквариум 30см

  Земја на потекло : Кина

 • Сад за желка XL

  460.00 ден

  Сад за желка: должина 31 см , ширина 21 см , висина 8 см.

  Земја на потекло : Кина

 • Сад за желка стандард

  400.00 ден

  Сад за желка :висина 10 см , дијаметар 24 см .

  Земја на потекло : Кина

1 2 3