EUKANUBA

Showing all 3 results

 • Eukanuba Adult Large Breed 18kg – со пилешко месо

  3,750.00 ден

  Комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси со просечна нормална активност .
  Сирови протеини- 23%
  Масти -13%
  Суви материи- 3.0%
  Калциум-0.9%
  Фосфор-0.75 %

 • Eukanuba Adult Medium -19 кг – пилешко и мисирка

  3,750.00 ден

  Комплетна храна за возрасни кучиња од средни раси .
  Сирови протеини- 26%
  Масти -15%
  Суви материи- 2.5 %
  Омега 6 – 2.4 %
  Омега 3- 0.37 %

 • Eukanuba Puppy Medium Breed 19kg – со пилешко месо

  4,150.00 ден

  Комплетна храна и балансирана храна за кутриња од средни раси со за правилен раст и развој .
  Сирови протеини- 29%
  Масти -18%
  Суви материи- 2.5%
  Калциум-1.2%
  Фосфор- 1.0 %