PADOVAN

Showing 33–39 of 39 results

 • Padovan- Ovomix gold giallo- 300 gr.

  100.00 ден

  Дополнителна храна за птици , високо витаминска со вкус на овошје и мед.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan- Ovomix gold rosso- 1 kg.

  220.00 ден

  Дополнителна храна за птици , високо витаминска со вкус на малинка.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan- Ovomix gold rosso- 300 gr.

  100.00 ден

  Дополнителна храна за птици , високо витаминска со вкус на малинка.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan- Океанска песок – 1kg

  90.00 ден

  Океанска песок за птици. Помага за подобро варење на храната.

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan- Океанска песок – 5kg.

  250.00 ден

  Океанска песок за птици.

  Микс од стерилизиран песок и кршени школки кои ќе и овозможат на Вашата птица чиста и здрава околина како и подобро варење на храната

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan–Пелени за миленици (60cm х 90cm)

  350.00 ден

  Padovan–Пелени за миленици

  Земја на потекло : Италија

 • Padovan–Пелени за миленици (60см х 60см)

  250.00 ден

  Padovan–Пелени за миленици

  Земја на потекло : Италија

1 2 3