Додатоци во исхрана

Showing 1–16 of 71 results

 • Biomix – 120 таблети

  500.00 ден

  Содржи пивски квасец, биотин и витамин Б . Поволно делува на сјајот на влакното , имунитетот , апетитот, кожата. Се препорачува примена 15-20 дена пред изложба.

  Состав: Протеини 25%, масти 1,5%.

  Содржи по кг: Витаминот Б1 400 mg; Витаминот Б2 1.200 mg; Витаминот Б6 500 mg; Витаминот Б12 2  mg;  Калпан, calcium d-pantothenate 2.000 mg; Ниацин, Nicotinamide 4.000 mg; Биотин H2 50 mg; Фолна киселина 600 mg; Бакар (Cu) 100 mg; Цинк (Zn) 1.400 mg; Манган (Mn) 240 mg.

  Состав: Протеини 25%, масти 1,5%.

  Дневна препорачана доза:

  – 1/2 таблета за мачки

  – 1 таблета на 10 кг телесна тежина на куче.

  Зголемена терапевска доза:

  – 1 таблета за мачки.

  – 2 таблети на 10 кг телесна тежина за куче.

   

 • Biomixplus – 100 таблети

  550.00 ден

  Витаминско минерален препарат со богата содржина на омега -3 . Содржи сушени морски алги ,пивски квасец, биотин и витамин Б . Поволно делува на сјајот на влакното , имунитетот , апетитот, кожата и пигментацијата . Се препорачува примена 15-20 дена пред изложба.

  Состав: Протеини 20%, масти 8%.

  Содржина по кг: Витаминот Б1 400 mg; Витаминот Б2 1.200 mg; Витаминот 500 mg; Витаминот 2 mg; Калпан, calcium d-pantothenate 2.000 mg; Ниацин, Nicotinamide 4.000 mg; Биотин H2 50 mg; Фолна киселина 600 mg; Бакар (Cu) 100 mg; Цинк (Zn) 1.500 mg; Манган (Mn) 500 mg; Schizochytrium limacinum-Omega 3 (DHA).

  Дневна препорачана доза:

  – 1/2 таблета за мачки.

  – 1 таблета на 10 кг телесна тежина на куче.

  Зголемена терапевтска дневна доза:

  – 1 таблета за мачки.

  – 2 таблети на 10 кг телесна тежина за куче.

  ПАКУВАЊЕ: 100 таблети

  Земја на потекло-Србија

 • Bosch – Бисквити награди за куче

  20.00 ден

  Cake

  Ужинка за гигантски раси за чистење и зајакнување на забите.

  Ужинка со месо од живина.

  Bosch- Бисквити награди за куче дијаметар: 8 см

  Цена: 20 ден./ 1 парче

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch – Бисквити награди за куче големи коски 1кг

  390.00 ден

  Biscuit Lamb & Rice

  Бисквити со јагнешко месо и ориз
  Bosch- Бисквити награди за куче големи коски

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Goodies DENTAL- Бисквити награди за куче 450гр

  330.00 ден

  Goodies Dental

  Ужинка за заштита на забите од забен камен

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Goodies Grain Free- Бисквити награди за куче 450гр

  330.00 ден

  Ужинка без житарки

  Особено за мали раси на кучиња

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Goodies Hair & Skin- Бисквити награди за куче 450гр

  330.00 ден

  Goodies Hair & Skin

  Ужинка за здрава кожа и крзно

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch Light- Бисквити награди за куче 450гр

  290.00 ден

  Ужинка за кучиња со прекумерна тежина

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch- Бисквити награди за куче

  10.00 ден

  Biscuit Lamb & Rice

  Бисквити со јагнешко месо и ориз

  Bosch- Бисквити награди за куче должина :7 см

  Цена: 10 ден./ 1 парче

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch- Бисквити награди за куче мали коскички 1кг

  390.00 ден

  Training Mini

  За чистење на забите и здрави мускули за џвакање

  Земја на потекло : Германија

 • Bosch-Fruitees -Дополнителна храна за куче со вкусови- 200 gr.

  220.00 ден

  Bosch-Fruitees -Дополнителна храна за куче со вкус на банана ,која служи како награда за кучето.

  Земја на потекло : Германија

 • Chewing Bones Natural – Природни коски

  150.00 ден

  должина 12 см 55 g
  Изработена од 90,5% кожа

  3 коски во паковање

  Земја на потекло – Германија

1 2 3 4 5