Песок

Showing all 3 results

 • Le koccole – Песок 5kg/10kg

  200.00 ден300.00 ден

  Земја на потекло – Италија

 • SaniCat- Силиконски песок за мачки

  480.00 ден

  Силиконски песок за мачки 5л со различни видови на мириси

  Хигенска силиконска тоалетна песок со поголема моќ за зацврстување на местото каде што се извршени физиолошките потреби (сино, розе, зелено, жолто). Ја спречува миризбата, го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.

  Земја на потекло : Холандија