Производи

Аквариум АРФ 510

8,900.00 ден11,980.00 ден

Аквариум AR-F510 со димензии 510x340x465mm

Предности на овој аквариум
Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
Модерен дизајн
Вградено осветлување со одлични перформанси
Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.

Clear
Additional information
Сталажа

Да, Не