Производи

Аквариум АРФ 620

10,140.00 ден

Аквариум AR-F620 со димензии 620x390x435mm

Предности на овој аквариум
Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
Модерен дизајн
Вградено осветлување со одлични перформанси
Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење