Производи

Аквариум АРФ 830

15,490.00 ден

Аквариум AR-F830 со димензии 830x435x480mm

Предности на овој аквариум
Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
Модерен дизајн
Вградено осветлување со одлични перформанси
Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.