Производи

Аквариум ХА-600

9,490.00 ден

Аквариум HA-600 96 литри со димензии 600x320x500

Предности на овој аквариум
Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
Модерен дизајн
Вградено осветлување со одлични перформанси
Вграден филтер

Clear
Additional information
Боја

Црна, Сребрена